Author: Pia

Hvor foregår træningen?

Med undtagelse af Yoga, foregår AL træning i Aarup Fritidscenter, Ormehøjvej 4.

I disse Coronatider skal man, hvis man er i bil, køre om bagved, så man går ind af glasdøren ved mellemgangen mellem cafeteriet og Hal 3.

OBS: Vi gør opmærksom på, som der er skrevet i vores folder, tilbagebetaler vi ikke betalte kontingenter i tilfælde af nedlukning grundet COVID-19.  

Beskrivelse af foreningens rytmiske damehold Queens (20+)

Træning mandag 19-21.

Queens er et hold, for dig der gerne vil bruge din krop på mange forskellige måder, lave fede serier med og uden håndredskab, og have det sjovt. Vi er både unge og liiidt ældre piger/kvinder. Grundtræning og puls kombineret med legende elementer, og lækre bevægelser.

Vi skal også arbejde med forskellige tempi, kanon og retninger i grupper. Sæsonens håndredskab bliver tov, så vi skal selvfølgelig sjippe, kaste og svinge (ps vi sjipper på forskellige niveauer alt efter hvad vi kan holde til). 

Opvisningsprogrammet vil være varieret fra det friske til det mere bløde og feminine.

Jeg regner med at vi deltager i 5 opvisninger.

Kom og vær med til fællesskab, bevægelse og udfordringer.

Jeg glæder mig til at se dig!

Birgitte Langkilde Jakobsen

Støt Aarup Boldklub med et OK benzinkort.

Usædvanlige tider kræver usædvanligt gode nyheder

Vi ved, at mange klubber og foreninger er udfordret i den her særlige coronatid. Sammen med vores forhandlere har vi nemlig bestemt os for at give 30% ekstra i sponsorstøtte til alle klubber og foreninger, der har en benzinkortaftale med os.

OK Benzin - Støt lokalsporten - Spar penge på benzin og diesel

Ekstra støtte på næste afregning

Vi tror på, at lokalsporten spiller en afgørende rolle i Danmarks lokalsamfund. Og vi ved af erfaring, at mange klubkasser er udfordret efter flere ugers aflyste stævner og arrangementer.

Derfor får alle eksisterende sponsormodtagere med en benzinkortaftale nu 30% ekstra i sponsorstøtte det næste år gældende fra juni 2020 til og med maj 2021.

 

Støt din klub eller forening

Få et OK Benzinkort eller hent OK’s gratis app i App Store og Google Play. Så kan du støtte din lokale forening, hver gang du tanker.

 

          

 

Til klubber: Afregningen sker som altid

Du skal ikke gøre noget. Er din sponsoraftale tilknyttet en OK-forhandler, får du afregningen fra forhandleren. Som det plejer, støtter forhandleren her med den ene halvdel af beløbet. Den anden halvdel giver vi, og så lægger vi nu 30% oveni i det samlede regnestykke.

Klubber og foreninger, som ikke er tilknyttet en OK-forhandler, bliver afregnet som sædvanligt – bare med 30% ekstra oveni.

Er du i tvivl om noget som helst, så ta’ fat i os på sponsor@ok.dk