Voksenmixhold til landsstævne 2017

Hej gymnast – annonce

Hej Gymnast.

Gymnastikforeningen i Aarup og i KIF, deltager med et fælles voksenmixhold til Landsstævne 2017. Holdet er for kvinder og mænd og henvender sig til gymnaster som har lyst, går- eller har gået på et voksenmixhold, rytme- eller springhold og som kunne tænke sig at komme med til Landsstævne i Aalborg i dagene 29. juni – 2. juli 2017, med et lokalforeningshold.

Der trænes 10 gange op til stævnet og vi starter torsdag d. 20.4.2017 i Aarup fritidscenter kl. 19-21. Ud over træningen skal vi lave en opvisning d. 25/6 i Teglgaardparken i Middelfart. Det koster kr. 300 at være med på holdet og derudover vil der være omkostninger til opvisningstøj. Dertil kommer selve deltagergebyret til Landsstævnet. På www.l2017.dk kan man læse alt om tilmelding, priser, tilkøb af mad, festbilletter og meget meget mere. Der er åben for tilmelding frem til d. 7/4-2017.

Holdet hedder Voksenmix KIF/AB Gymnastik – Mågerne og har nr. 11657. Vi deltager i åbningsparaden om torsdagen og vi skal give opvisning fredag formiddagen. Selve opvisningen i Aalborg tager 20 minutter, så der er rig mulighed for at deltage i de mange andre aktiviteter der tilbydes – det kan man alt sammen læse om på www.l2017.dk. Man kan bo på skole og kommer så til at bo sammen med deltagere fra ens eget hold/amt, eller man kan vælge at bo på campingpladser, som ikke ligger sammen med skolerne.

Det er gymnastikforeningen fra Aarup og fra KIF der samarbejder om dette lokalforeningshold til L2017 og det er tredie gang vi deltager til landsstævne på denne måde. Det betyder i praksis at der er flere trænere på holdet og at vi træner både i Aarup og i KIF. Instruktørerne er: Ida Marie Larsen og Tage Kristensen fra Aarup, samt Rikke Vesterlund og Lisa Thomsen fra KIF.

Hvis dette har vagt din interesse og du har fået lyst til at være med på holdet, så tilmeld dig holdet via din tilmelding til L2017 eller kontakt Ida Marie Larsen – 22 19 49 88, for videre aftale.

Vel mødt til landsstævne 2017.

Ida Marie, AB Gymnastik.