Jumping Fitness

Kom og prøv en ny og anderledes, sjov og super effektiv form for træning, som udøves på små trampoliner. Der trænes koordination og kredsløb og alle kroppens muskler kommer på arbejde.
Særligt mave, ryg, balder og ben bliver trænet godt igennem. Koreografierne vil variere i sværhedsgrad, puls og tempo, hvilket giver mulighed for at få forbrændt en masse kalorier. Du kan se frem til en times træning med høj intensitet, hvor der er stort fokus på balance, styrke og teknik. Glæd dig til en helt ny måde at træne på, hvor du træner ud fra det niveau, du er på og hvor der er plads til et godt grin som bonus. Jumping Fitness® er et nyt tilbud i AB Gymnastik i denne sæson, så kom og vær med og tag del i den gode energi.
OBS!!! Vigtig information, som du bør læse inden, du tilmelder dig

Det frarådes, at du deltager hvis ….

Du er gravid eller lige har født ved kejsersnit.

Du har hjerteproblemer eller diabetes, som ikke er under kontrol.
Trampolinerne kan tåle en max belastning på 130 kg.