Højfyns Juniorhold

Højfyns Juniorhold
Hej kommende gymnast! Vi glæder os til at se dig og dine venner til en mega fed sæson på Højfyns Juniorhold. Højfyns Juniorhold er et helt nyt koncept i samarbejde mellem AB Gymnastik og Vissenbjerg Gymnastik. Visionen er at skabe Fyns bedste juniorhold!

Højfyns Juniorhold er et hold for alle i 7-9 kl. der er friske på sjove og spændende udfordringer og klar på at udvikle sig som gymnast, uanset niveau. Målet er at sammensætte et varieret og spændende opvisningsprogram, vi kan vise frem til forårets opvisninger. De første fire træninger er åbne træninger, hvor du kan prøve kræfter med både rytme- og springsiden.

På springsiden vil du bl.a. træne basisspring som araber, kraft og flikflak, nørde teknikker, samt udvikle på de større spring som dobbelt salto med og uden skruer. På rytmesiden vil vi arbejde med alt fra grundteknik, fede stilarter, smidighed, håndredskab og meget mere.

Vi træner to gange om ugen:

  • Mandag kl. 17:20-19:05 i Aarup
  • Onsdag kl 18:00-19:45 i Vissenbjerg 

Der forventes herudover at vi afholder et par søndagstræninger + at holdet tilmeldes 6-8 opvisninger i foråret

 

Instruktører

Puk Schmidt Petersen

Uffe Schmidt Petersen

Xenia Sønder Snogal

Freya Kvolsgaard

Bennet Morten Englund Braun

Emil Skov

Kathrine Lykke Kallesen