Nyt pigehold fra 7. klasse

Et fantastisk og spændende hold for unge piger. (ingen spring)
Der vil blive lagt vægt på tekniktræning, udtryksundervisning & smidighedstræning, men derudover skal der også styrketræning og konditionstræning til. Alt det der skal til, hvis man gerne vil udvikle sig og være en rigtig dygtig gymnast, og som måske også stiler efter at blive udtaget på rephold og pigehold i fremtiden.
Der er også plads til sjov og leg og alle kan være med og føle sig velkommen. Derudover skal der selvfølgelig øves, øves og øves endnu mere på opvisningsprogrammet, så vi kan stå skarpt i marts måned. Trænerens viden inden for fysioterapi vil helt sikkert afspejles i træningen, og der vil blive sørget for at implementere forebyggende træning.
Opvisningsplanerne er stadig i idéprocessen, men det forlyder, at opvisningsprogrammet højst sandsynligt vil komme til at indeholde en house-/hiphopserie, en blød serie, en redskabsserie (måske kølleserie) og der vil være en hård/skarp serie.
                                                                          LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG, SÅ MØD OP.